Клуб по Фелинология „Бастет”, Общински Спортни имоти, Община Габрово, НФФе София и Хандбален клуб „Бъки“

Ви канят на: Национални Карнавал-ревю, Конкурс за красота на котки и дребни домашни любимци, Награди за най-добре гледана котка, а под наслова „И аз съм котка“ ще бъдат наградени и дребни домашни любимци.

Награди за най-добър костюм или маска на стопаните и на котките, както и за деца донесли своя любимец и се грижат за него - 19.05.2018г от 11.30ч в Спортна зала «ОРЛОВЕЦ» Габрово. След официалното откриване по време на самото шоу ще има фокуси с котки. Жури за красота на котки ще определи най-красивите котки. Награждаването ще започне около 13.00 часа. Предварителното записване на животните е задължително. Всяка записана предварително котка или домашен любимец получават награда и грамота. Ще бъдат приемани и не записани котки, но за тях няма да има награди. За участие в Карнавал на котки – Габрово се приемат всякакви котки. Ние оценяваме костюмите и аксесоарите, красотата, доброто отглеждане, а не породата, защото знаем, че ВСЯКА КОТКА Е КОТКА НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ОБИКНОВЕНА ИЛИ ОТ НАЙ-ЧИСТА ПОРОДА ТЯ Е НАЙ-ЛЮБИМАТА ЗА СВОЯ СТОПАНИН. Ще има котенца, кученца и други дребни животни за продаване и за подаряване. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НА КОТЕШКИЯ КАРНАВАЛ СА ПОКАНЕНИ И СОБСТВЕНИЦИ НА ДРЕБНИ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ, КАТО ДРЕБНИ ПОРОДИ КУЧЕТА, ПТИЦИ, МИНИ ЗАЙЧЕТА, ХАМСТЕРИ, ПЛЪХОВЕ и др. ПО ПРЕЦЕНКА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ! Няма да се приемат влечуги и насекоми!!

Условия за участие в Национален карнавал на котки и дребни домашни любимци: Котките трябва да са чисти и здрави. Те трябва да имат карнавална премяна или аксесоари. Всеки участник трябва да носи постелка за клетката с приблизителен размер 60х60 см. Всички участници трябва да бъдат в Зала „Орловец” от 10.30 до 11.00ч на 19.05.2018, за Ветеринарен контрол, да им бъдат раздадени номера и да се настанят по клетките. Собствениците на дребни домашни любимци трябва да донесат подходяща за пренасяне и показване клетка в която да бъдат техните любимци, като те също трябва да имат карнавален аксесоар. Желаещите да участват, трябва да запишат своите котки и други домашни любимци до 15.05.2018 тел. 066803330, и 0878867745 – Розмари Казасова или във формата по долу. ЗА УЧАСТНИЦИ И ПОСЕТИТЕЛИ ВХОД СВОБОДЕН! СМЕХА И ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ЕМОЦИИ СЪЩО НЯМА ДА БЪДАТ ТАКСУВАНИ! Отново ще бъде показан новия, но завладяващ спорт с кучета АДЖИЛИТИ.


Заявка за участие в карнавал на котки 2018 г.

Моля пишете на кирилица!


Вашето име:E-mail:Телефон:Съобщение:
Моля посочете името, породата, пола и възрастта на всяко коте
с което ще участвате в карнавала!Моля в следващото поле въведете числото 256